Menu Koktajlowe

Gorące oraz zimne przekąski, desery ...

Gorące przekąski:

  • Łosoś na szpadce z gruszką marynowaną
  • Ananas zapiekany w szynce włoskiej  z serem gruyere
  • Cukinia faszerowana duszonymi warzywami ze świeżym tymiankiem

Przekąski zimne:

  • Tuńczyk w sezamie opiekany na musie z rukoli w kompozycji pomarańczy
  • Łosoś norweski na warzywnym chutney i sosie wasabi
  • Brulle z koziego sera z żurawiną i porzeczkami
  • Parfe z gęsi wątróbki z musem owocowym
  • Ośmiornica na piure z pieczonej papryki
  • Krewetki z curry w zielonym ogórku z selerem naciowym i jabłkiem
  • Vol –au- vent z koktajlową krewetką, chili i kolendrą
  • Grecka feta w orzechach laskowych na konfiturze z dyni i rodzynek
  • Polędwiczka wieprzowa macerowana w Calvadosie ze śliwkami
  • Suszone pomidory z mozzarellą, marynowanymi oliwkami i pomarańczami
  • Listki cykorii z musem z koziego sera z orzechami i daktylami duszonymi w syropie

Deser:

  • Mini sernik z białą czekoladą i karmelizowanymi jabłkami
  • Torcik orzechowy z mleczną czekoladą i czerwoną porzeczką
  • Mini creme brulee z malinami i cukrem trzcinowym
  • Morele w marcepanie, białej i ciemnej czekoladzie

 

Przykładowe menu:

Menu bankietowe

Menu bankietowe

Bufet, gorący, bufet zimny, desery

Menu koktajlowe

Menu koktajlowe

Gorące oraz zimne przekąski, desery

Menu Konferencyjne

Menu Konferencyjne

Dania główne, zupy, desery, napoje, przerwy kawowe

Menu piknikowe

Menu piknikowe

Dania z grilla, bufety sałatkowe, stacje live cooking

Menu wigilijne

Menu wigilijne

Bufet z przekąskami na gorąco oraz zimno, ciasta

Menu wielkanocne

Menu wielkanocne

Wielkanoc Dania gorące, dania zimnie, desery

  • Empresa Catering

    Gorące oraz zimne przekąski, desery ...

    Zapraszamy Państwa do nawiązania współpracy z Nami, przy wszystkich wydarzeniach gdzie niezbędny jest catering.

    Referencje Galeria